Go to Top

Qui som?

El restaurant

Pa i Raïm neix al maig del 2004, situat a Palafrugell, a la casa pairal del 1898, de l'escriptor empordanès Josep Pla, i regenat per descendents del mateix. Es un restaurant de caire familiar, amb una capacitat d'entre 30 i 40 comensals, distribuits en diferents sales i en un ampli i agradable jardí amb dos til.lers centenaris a l'estiu. La carta es basa en els productes de la zona, combinat sobors de la cuina tradicional empordanesa posada al dia. Els plats van canviant segons les estacions de l'any, tenint molt en compte la qualitat del producte de temporada. L´Equip està format per professionals, amics entre ells, que fan de fil conductor per fer passar una bona estona al client.

Roseta Jorba Duran

De vocació cuinera, autodidacta, després d'incursions en la ceràmica tradicional, la restauració d'antiguitats, policromia, talla, etc.. l'any 1995 entra al món de l'hosteleria a través del restaurant Celler de la Planassa de Palamós. S'ha anat formant amb els consells de la seva àvia (una gran cuinera), de la mà de Pep Ferriol, Georgina Regàs, Carles Mampel, Jaume Font i dels seus amics del món de la restauració …; en diferents cursos monogràfics i viatges, treballant a diferents restaurants de la zona i viatjant a Nova York i París per mostrar la cuina empordanesa. La seva passió són les postres i es descriu com a "Cuinera Dolça".

Pep Ferriol Casas

L'any 1985, la seva familia obre el restaurant "Celler de la Planassa" de Palamós on hi va començar a treballar des del primer dia com a ajudant de sala del seu pare. Desde 1996, en acabar els estudis de turisme, amb el seu germà Marc, varen estar portant el restaurant fins al 2004, quan decideix portar a terme el projecte del Pa i Raïm amb la Rosa i la Roseta. Cuina amb cassoles de ferro i li agrada molt la cuina tradicional, però al mateix temps utilitza totes les tècniques modernes que considera que són d'una ajuda essencial a la cuina actual. En altres temps seria cuiner de Festa Major.